Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

White Bearsin voittoputki katkesi Kauniaisissa

Ennen peliä WBH ilmoitti FB:ssä menevänsä pelaamaan ydinfysiikan sijaan peruspeliä, jolla tarkoitus oli naarata pisteet mukaan Itä-Helsinkiin.

Peli jälkeen voi sanoa, että mikäli tuo on peruspelaamisen taso, niin pelit päättyvät kyllä hyvissä ajoin ennen tosipelejä. Valkoiset Karhut olivat maanantai-illassa hajuttomia ja mauttomia, helppo suupala Granin hyvää yhteispeliä pelanneelle nipulle.

Ensimmäisen Stadiliiga pelin pelannut Tomi Paananen oli WBH:n parhaimmistoa, monen edellisissä peleissä kunnostautuneen luottopelaajan jäädessä odottamaan jotakin.

Mitä sitten odotettiin, se ei koskaan selvinnyt, mutta odotellessa saatiin ihan ansaittu selkäsauna. Nyt on kuitenkin Helly Hansenin puvut heitetty lähes käyttämättömanä UFF:n laatikkoon, purkkarit lahjoitettu Kirkkonummen vähävaraisille, tai siis jätetty Shellille, kun ei sellaisia löytynyt.

Arktisten karhujen maaleista vastasivat: hyökkääjä Tomi Paananen ja puolustaja Miikka Mäkelä.

Samalla WBH:n kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi. Jääkarhupaidat porskuttavat viiden ottelun jälkeen sarjassa viidentenä.

WBH pelaa seuraavan ottelunsa Stadiliigassa 2. maaliskuuta kotipubissaan Vuosaari Gardenissa, jossa vastaan asettuu sarjakärki F.I.L.A.