Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

White Bearsin historian havinaa

Joukkueemme yhteinen historia kumpuaa kaudesta 2013-2014, jolloin perustimme Vuosaaren Viikinkien alle oman joukkueen. Tällöin pelit aloitettiin harrastesarjan pyörteissä. Tämä legendaarisen Punaisen univormun pukeminen oli monelle nostalginen hetki, sillä puhutaan monien meistä junnuvuosien kasvattajaseurasta.

Kasasimme joukkueen vanhojen kaverusten kesken ja sitä kautta sana kiiri pitäjästä toiseen. Upeita herroja liittyi jengiin ja pelillisestikin homma toimi heti. Melko nopeasti hyvin yhteen hitsaantunut joukkue halusi kuitenkin enemmän.

Jo kaudelle 2014-2015 puheet olivat kliseisesti kovat joukkueen ilmeen eteenpäin viemisestä. Silloin ajatukset jäivät tekojen ja päätösten osalta puheiksi, mutta joka vanhoja muistelee ja niin edespäin… Nyt mennään eteenpäin… Ja lujaa. Harrastesarjassa, kuin myös loppujen lopuksi Viikingeissä, vietimme kaksi kautta. Molempina kausina tuloksellisesti kirsikka jäi asettamatta kakun päälle, mutta mitaleista silti taisteltiin back to back vuosina.

Niin, niistä kovista puheista… Kauteen 15-16 lähdimme omilla kuvioilla ja hyppäämällä Stadiliigaan. Onneksemme saimme pidettyä kotipesämme Vuosaari Gardenissa. Joukkue koki pelaajiston osalta melko merkittäviä muutoksia tähän kauteen, kun meiltä signattiin muutama kaveri mm. Viikkareiden edustuksen mukaan. Kausi aloitettiin nimellä BH (Balaba Hockey, älä kysy…), mutta White Bears Helsinki synnytettiin heti vuoden 2016 alussa.

Joukkueemme on onnellisessa asemassa saatuaan signattua loistavia tukijoita matkanvarrella. Näistä kumppaneistamme kuulette vielä, ne ovat niitä jotka mahdollistavat meille toiminnan kehittämisen ja eteenpäin viemisen nopeasti.

Stay tuned!