Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

White Bears palasi voittojen tielle

WBH-F–Korson Dynamo
7–4 (2–1, 2–0, 3–3)

1. erä

WBH aloitti kamppailun vahvasti ja kaikki kolme ketjua olivat heti asialla. Avauserä oli karhupaitojen hallintaa ja se loi useita laadukkaita maalipaikkoja. Teemu Lipasti rikkoi kuparisen ja vei tarkalla laukauksellaan WBH:n 1–0-johtoon. Kauden ensimmäisen maalinsa viimeistellyt Ville Silvennoinen iski hienon sommitelman päätteeksi tilanteeksi 2–0. Erätauolle lähdettiin isäntien 2–1-johtolukemista, sillä korsolaisvieraat kavensivat erän lopussa vastahyökkäyksestä.

2. erä

WBH jatkoi hyvää tekemistään. Pelitempo säilyi korkealla, sillä vastustajallakin oli nopeita yksilöitä. Karhupaidat puolustivat vahvasti ja tolppien välissä Peter Hortling pelasi vakuuttavan ottelun. Toinen erä oli tasaisempi, mutta WBH rankaisi kahdesti. Työmyyrä ja hämmentäjä Miikka Kettunen iski vanhanaikaisella 3–1-johto-osuman ja kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Samuel Sjömän laukoi erätaukolukemiksi 4–1.

3. erä

Kolmannessa erässä mentiin välillä päästä päähän vauhdilla, mutta WBH:lla peli säilyi varsin hyvin kontrollissa. Heti kolmannen erän alkuun Juha Nylund tyylitteli 5–1-osuman. Karhupaidoille sattui tämän jälkeen pieni suvantovaihe ja Korson Dynamo onnistui reilun minuutin sisällä maalinteossa kahdesti. WBH selvitti illan toisen alivoimansa tyylikkäästi ja palasi jälleen tasolleen. Teemu Lipasti latasi hienon syöttökuvion päätteeksi ottelun toisen maalinsa ja vain 30 sekuntia myöhemmin Mikko Mannonen peippaili tilanteeksi 7–3. Korsolaisvieraat iskivät maalin jälkeisessä vaihdossa kavennusosuman, mutta se oli enää kosmetiikkaa. WBH nappasi hienon peliesityksen jälkeen kauden ensimmäisen voittonsa ja otti tasaisessa keskikastissa tärkeät kaksi pistettä mukaansa.

Ottelun ratkaisu:

WBH oli teroittanut kulmahampaansa tiistaina sarjakärjen Lahnojen vieraana kärsityn 11–5-tappion jälkeen. Karhupaidat taistelivat hienosti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Isännät puolustivat hyvin ja uhrautuvasti. WBH sai aktiivisella pelaamisellaan useita hyökkäyspään riistoja ja sitä kautta maalipaikkoja. Maalissa Peter Hortling pelasi hienon kamppailun ja otti useita tärkeitä torjuntoja. Tasapainoinen peliesitys koko joukkueelta. WBH:n pelissä riittää edelleen parannettavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa ja voitto antaa itseluottamusta.

Maalivahdit:

Peter Hortling, WBH 8+9+6=23
Kimmo Porttila, KoDy 13+7+9=29

WBH:n tähdistö:

⭐⭐⭐ Teemu Lipasti, 2+0
Pelasi hienon ottelun ja iski kaksi arvokasta osumaa. Aloitti puolustajana ja teki kahteen suuntaan hyvin hommia. Hyppäsi kesken pelin hyökkääjäksi ja tulosta syntyi. Liikkuu hyvin ja laukaus lähtee kuin hevosen potku.

⭐⭐ Antti Pohjoranta, 0+1
Taisteluilmeen ruumiillistuma. Näytti esimerkkiä omalla taistelutahdollaan ja laittoi itsensä täysillä likoon. Teki useasti oikeita ratkaisuja kiekollakin. Erinomainen joukkuepelaaja.

⭐ Miikka Kettunen, 1+1
Kulttihahmo oli elementissään jälleen. Teki valtavan työmäärän molempiin suuntiin ja väänsi hienon tahtomaalin. Perinteisesti sieltä se yksi jäähy tilille napsahti, mutta rapatessa roiskuu välillä. Muodosti kolme osumaa tehtailleen ketjun Tomi Tarion ja Mikko Mannosen kanssa.