Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

White Bears Helsinki marssi tyylikkääseen voittoon harrastesarjassa

Nälkäiset karhupaidat määräsivät tahdin ja iskivät laajalla rintamalla selvät 7–2-lukemat taululle. Kahden tappiollisen pelin jälkeen arvokas pistepotti tuli pudotuspelipaikasta taistelevalle WBH:lle tärkeään paikkaan.

1.ERÄ

Ensimmäinen erä oli isänniltä erinomaista jääkiekkoa: se piti temmon korkealla, kiekko liikkui ja hyökkäyspelistä ei mielikuvitusta puuttunut. WBH hallitsi peliä ja kaikki kolme vahvaa kentällistä loi jatkuvasti laadukkaita maalipaikkoja. Lukemat olisivat voineet olla erän päätyttyä suuremmatkin isännille. Karhupaidat saivat salama-alun peliin, kun ykkössentteri Jani Häkkinen (2+0) vei WBH:n 1–0-johtoon vain 26 sekunnin pelin jälkeen, vahvojen laitureiden Tomi Tarion (0+2) ja Tuomas Mulon (0+2) esityöstä. Jälleen loistavasti pelannut maalinälkäinen kapteeni Petri Korhonen (1+2) latasi 2–0-johto-osuman ja erinomaisesti puolustuksessa operoinut Eero Manninen (1+0) lisäsi johtoa viivalaukauksellaan.

2.ERÄ

Toisessa erässä WBH nosti jalan kaasulta, mutta edelleen se pystyi hallitsemaan kamppailua miten tahtoi. Kaikki kolme ketjua loistivat ja kaukalossa nähtiin toinen toistaan upeampia suorituksia. Paketti pysyi varsin hyvin kasassa. Vastusja loi parhaat maalipaikkansa vastaiskuista, kun se tyytyi kyttäilemään läpiajoja. Luistelukone Häkkinen iski luukulta 4–0-osuman ja loistavaa jääkiekkoa viimeisissä otteluissa pelannut pakkivirtuoosi Tony Träff (1+0) laukoi isäntien illan viidennen nyytin.

3.ERÄ

Kolmannessakaan erässä ei karhulaumalla ollut mitään hätää, mutta tempo laski vastustajan tasolle ajoittain ja omassa päässä tapahtui muutamia pieniä nukahduksia. Heti kolmannen erä alussa Anssi Virtanen (2+0) latasi pelintekijä Mikko Mannosen ja Juhamatti Pukan taidokkaiden siirtelyiden jälkeen 6–0-johto-osuman. Tämän jälkeen Kurkot onnistuivat ylivoimahyökkäyksistä kahdesti maalinteossa, mutta ne jäivät vieraille laihaksi lohduksi. Lopussa vielä kauden toista kahden maalin iltaansa viettänyt Virtanen takoi ranteella alivoimalla kiekon takanurkkaan Mannosen avatessa tilaa veiveillään.

Yhteenveto:

Kaikki kolme kentällistä toimi erinomaisesti ja jokaiselle kentälliselle tuli myös onnistumisia. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa ja peli-ilo oli ylimmillään. Todella paljon onnistujia oli karhulaumassa. Joukkueessa vallitsi hyvä henki ja se lupaa hyvää seuraavaan koitokseen. Tolppien välissä Abel Rautakoski oli jälleen mies paikallaan 22 torjunnallaan. Huimaa ja luotettavaa työskentelyä jälleen Rautakoskelta. Eikä veskarille varmastikkaan se helpoin ilta, kun paikat joita vastustaja sai oli enimmäkseen ylivoimahyökkäyksiä tai läpiajoja. Hyökkäyspelissä paljon todella hyviä kuvioita ja puolustajakuusikko operoi erinomaisesti, mutta ei vastustaja kyllä päässyt karhulauman viisikon puolustuspeliä kunnolla edes mittamaan.

Voitto nosti WBH:n kolmanneksi harrastesarjassaan. Seuraavan ottelun se pelaa 12. helmikuuta Myllypurossa Hki Piratesia vastaan. Stadiliigassa karhupaidat ovat tositoimissa tulevana sunnuntaina Paloheinässä Tavastian katkarapuja vastaan.

⭐⭐⭐ Petri Korhonen (1+2)

Näyttää esimerkkiä jokaiselle pelaajalle. Antaa jokaisessa pelissä ja harjoituksessa kaikkensa. Hienoja suorituksia läpi ottelun ja palkintona kolmen tehopisteen ilta. Aina vaarallinen pelaaja kiekon kanssa ja hakee hienosti kaukalossa vapaata paikkaa kiekottomana.

⭐⭐ Jani Häkkinen (2+0)

Jyväskylän alamäkiluistelukisoista suoraan peliin ja oksat pois omenapiirakasta millaisen pelin pelasikaan: luistin kulki molempiin suuntiin ja loi maalipaikkoja. Hienot kaksi osumaa ja johti joukkoja edestä. Loistava peli koko kentälliseltä, jonka väkivahvat Mulo ja Tario täydensivät hienosti.

⭐ Anssi Virtanen (2+0)

Jos tekee kaksi komeaa maalia, niin ansaitsee tähtiä. Pelasi hyvän ottelun ja hakeutui hyville maalipaikoille, johon Mannonen ja Pukka toimittivat pikkumustaa. Koko kentällinen pelasi varsinkin hyökkäyssuuntaan todella mallikkaan pelin ja kemiat tuntuivat heti klikkaavan.