Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Yhteistyössä

Rengasmarket

Rengasmarket on yli 70 kauppiaan muodostama autonrenkaita myyvä täysin kotimainen vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa parhaat tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

White Bears Helsingin pelaajat ovat luottaneet todella tasokkaaseen palveluun jo kaksi kautta.

www.rengasmarket.fi

Total Sec

Total Sec Oy on tunnettu ja tunnustettu turvallisuuspalveluita tuottava yritys. Tinkimättömällä työllä ja joustavalla palveluasenteella olemme saavuttaneet vankan maineen luotettavana ja ammattitaitoisena turvallisuuden asiantuntijayrityksenä. Total Sec Oy on varma valinta kun etsit luottamuksesi arvoista, hyvämaineista turvallisuuspalvelua.

White Bearsi Helsingin turvallisuusasiat hoitaa vahvalla ammattitaidolla Total Sec Oy.

www.totalsec.fi

NewJob

NewJob Finland on erikoistunut rakentamaan työllistymismalleja asiakasyritystemme ja koulutuslaitoisten kanssa vaikeassa työllistymisasemassa oleville ihmisille.

Tällä hetkellä työllistämme n. 40 ihmistä, suuri osa heistä on pakolaistaustaisia joiden työnsaanti on Suomessa lähes mahdotonta.

Joukossamme on monen alan ammattilaisia.

Erikoismaininnan hyvästä työnjäljestä ansaitsee mm. seuraavat työt:

  • Maalaustyöt
  • Laminaatti,- ja parkettiasennukset sekä listoitukset
  • Lumityöt
  • Rakennustyömaalla suojaus,- sekä purkutyöt
  • Kantoapu sekä raivaus
  • Muuttotyöt

White Bears Helsinki haluaa olla mukana tukemassa NewJobin tärkeää projektia.

www.newjob.fi

RE/MAX

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju White Bearsin tukena!

RE/MAX on myös yksi suurimmista kiinteistönvälitysketjuista Suomessa. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 300 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

RE/MAX toimii globaalisti yli 40 vuoden kokemuksella lähes 100 maassa noin 7 200 toimiston ja yli 110 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

www.remax.fi

Auto-Expert Ekroos Oy

Auto-Expert Ekroos Oy on 1966 perustettu, Uudenmaan vanhimpia autoliikkeitä. Myymme ja tuotamme huolto- ja varaosapalvelut Hyundai- ja Suzuki-automallistoihin. Uusien autojen lisäksi valikoimassamme on yli 220 laadukasta vaihtoautoa kaikissa eri hintaluokissa. Rahoitus järjestyy kaikenikäisiin autoihin joustavasti ja edullisesti.

Liikkeemme sijaitsee Tuusulassa Sulan teollisuusalueella osoitteessa Sulantie 13.

Tule käymään ja tutustumaan miten autokauppaa tehdään yli 40 v:n kokemuksella. Tulet varmasti uudestaankin asioimaan kanssamme. Autohausta löydät autokohtaiset esitteet kaikista autoistamme.

White Bears Helsingin ajoneuvoasiat vankalla ammattitaidolla hoitaa Auto-Expert Ekroos Oy

Salainenagentti.fi

www.salainenagentti.fi on reaaliaikainen verkkokauppamme, jossa on kattava valikoima vintage, retkeily, army, arkikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita vaatteita sekä rankempaa käyttöä kestäviä työvaatteita ja erikoisvarusteita.

Salainen Agentti Oy perustettiin nykyhistorian alkuhämärissä vuonna 1985. Ensimmäinen myymälä avattiin jo vuonna 1986 Fredrikinkadulle Helsingin keskustaan. Yritys on alusta alkaen ollut yksityisessä omistuksessa ja pitänyt tiukan visionsa käytännöllisen vaatetuksen tarjoajana. Myymälän paikka on vaihdellut vuosien varrella useaan otteeseen, mutta nykyisin myymälämme toimii osoitteessa Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki. Postimyynti aloitettiin heti kärkeen vuonna 1985 tekemällä kuvastoja, joita jaettiin asiakkaille ilmaiseksi eri messuilla ja tilausten kylkiäisinä postimyyntiasiakkaille. Wanhat katalogit tihkuvat vanhan hyvän ajan nostalgiaa ja se on varma, että hyvälle tavaralle tehdään tässä lafkassa kunniaa edelleen.

Salainen agentti varustaa White Bears Helsingin taistelijat.

www.salainenagentti.fi

Horisontti Media Oy

Helmikuussa 2013 perustettu Horisontti Media on internet-markkinointiin erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Osakkailla on yli yhdeksän vuoden kokemus alalta, ja yhteistyötä on tehty niin PK-sektorin yritysten kuin suurien kansainvälisten toimijoidenkin kanssa.

Tarjoamme yrityksille verkossa tuotettavia markkinoinnin ratkaisuja erikoistuen erityisesti hakukoneoptimointiin, hakusanamainontaan, sosiaalisen median kautta tapahtuvaan markkinointiin, sekä verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Räätälöimme kaikki palvelut sekä tuotteet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meille yksikään asiakas ei ole ”pisara meressä”. Haluamme palvella jokaista asiakastamme yksilöidysti juuri heidän liiketoimintaansa parhaiten tukien. Arvostamme asiakkaidemme omaa tietotaitoa heidän alastaan, ja yhdistämällä meidän osaamisemme internetmarkkinoinnissa pyrimme aina saavuttamaan parhaan mahdollisen yhteistyön tason.

Horisontti Media Oy:llä on tällä hetkellä yksi toimipaikka ja se sijaitsee Helsingin Alppilassa.

White Bears Helsingin kaikki graafinen tuotos sekä koodaminen tapahtuu Horisontti Median toimesta.

www.horisonttimedia.fi

Kuva-Järvinen

Perheyhtiö Kuva-Järvinen Ky on jo vuodesta 1970 alkaen toiminut täyden palvelun valokuvaamo ja studiossamme ikuistaneet elämänne tärkeimmät hetket jo toisessa sukupolvessa.

Olemme tehneet luotettavaa ja asiantuntevaa kamera-, laite-, ja kuvakauppaa vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla

Oli tarpeesi sitten muistikortti tai kuvauskopteri, löydät sen kauttamme. Tarjolla on myös laajasti palveluita kuvan käytön suhteen, saat kuvan vaikkapa työmaakorttiin tai mukin kylkeen.

www.kuva-jarvinen.fi