Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

WBH

Tomi Tario

Myynti ja markkinointi, PR

Petri Korhonen

Valmennus

Samu Simola

Taloushallinto

White Bears Helsinki

Joukkueemme yhteinen historia kumpuaa kaudesta 2013-2014, jolloin perustimme Vuosaaren Viikinkien alle oman joukkueen. Vuosaaren Viikingit on perusttettu vuonna 1965 ja onkin meille monelle jääkiekkoharrastuksen kasvattajaseura. Kasasimme joukkueen vanhojen kaverusten kesken ja sitä kautta sana alkoi levitä tuttavapiireissä. Saimme jo ensimmäiselle kaudelle hienon joukkueen kasaan ja menestystä tuli myös pelillisesti.

 

Kahden Viikingeissä vietetyn kauden jälkeen irtauduimme sieltä ja perustimme White Bears Helsingin. Nyt toista kautta White Bearsinä ja toimintamme on laajentunut kahden joukkueen kokoiseksi. Perustamme toimintamme laadukkaaseen tekemiseen pilke silmäkulmassa tietysti. Jotain osaltaan kertoo mm. joukkueen ammattilaistasoiset peliasut, vaatemallisto sekä paljon mainetta niittäneet huoltokärryt, jotka takaavat tunnelman ja asioiden toimivuuden niin harjoituksissa kuin myös peleissä.

 

Tykkää meistä Facebookissa ja laita myös instagramissa seurantaan White Bears Helsinki! Hienoja juttuja tulossa vielä tälle kaudelle, seuraavista puhumattakaan…

WBH DJ ”Juustokakku” Jaaksola

 

Kotipeleissä kuultu rankkaa musiikkia jo vuodesta 2013 tuomassa lisää potkua pelaajien luistimiin. Soittolistalla isossa osassa toimii lätkäpiireistä tuttuja rokkibiisejä, mutta myös listaan isketty kuumia hittejä.

 

Diitseillä on myös sormet pelissä monessa muussa asiassa jengin sisällä. Ikuinen viihdyttäjä, huoltaja, graafinen suunnittelu markkinointimateriaaleissa ja muita lukemattomia asioita jotka vois kuvata toimenkuvaa.

 

Arkiduuneissa IT-alalla näpyttelemässä koodia 1000/rm (rm = riviä minuutissa). Alalla aikamoinen konkari ja toiminta-aikaa on kertynyt tähän mennessä arviolta 105 120 tuntia. Kesäsin sitten arkiduuneista lomalla ja sillonkin pitää olla toiminnan sankarilla tekemistä, kuten esimerkiks festivaalituotannossa mukana Suomen eri festareilla.

 

Tuu kotipeleihin kuuntelemaan minkälaista meininkiä saadaan musiikin avulla!