Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

WBH voitolla sarjakärkeen – Pelasi ehjän 45-minuuttisen

White Bears Helsinki nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa harrastesarjassa ja nousi ainakin väliaikaisesti sarjakärkeen.

Nälkäinen WBH päätti alkusarjansa harrastesarjassa upeaan 5–1-vierasvoittoon, kun se kaatoi titaanien taistossa Kampin Karjut. Voitolla karhupaidat varmistivat paikkansa ylemmässä loppusarjassa.

– Joukkueena pelattiin kurinalaisesti heti alusta asti ja saatiin tehtyä paikoista sisään. Se riitti, WBH:n vikkeläjalkainen laitahyökkääjä Mark Simanovskiy kertoi.

Luisteluvoimainen ja taitava WBH pelasi ehjän 45-minuuttisen. Puolustuspelaaminen oli kauden parasta ja avauserässä ikävännäköisen tärskyn maalilla saanut Abel Rautakoski torjui erinomaisesti.

– Jos jatketaan kurinalaisesti pelaamista jatkosarjassakin, niin olemme vahvoilla, Stadiliigassa hyvän alkukauden pelannut Simanovskiy sanoi.

WBH:n maaleista kiihkeässä kärkikamppailussa vastasivat: työmyyrä Miikka Kettunen, kauden toisen maalinsa iskenyt Eero Manninen, tehopuolustaja Juha Supponen ja kahdesti osunut taitava keskushyökkääjä Jani Häkkinen.

Arktiset karhut tulivat otteluun sähäkästi ja hyvä tempo pysyi yllä läpi illan. Maestro Häkkisen kahden maalin lisäksi avauserässä oli muun muassa yhden syöttöpisteen ottelussa keränneen Mikko Mannosen tyylikäs coast-to-coast-tontti, jossa kärkimiinalla vietiin pakki kahville ja päästiin nokikkain maalivahdin kanssa.

Kaikki kolme kentällistä saivat luotua hyviä maalipaikkoja ja jokainen laittoi itsensä täysillä likoon. Vastustaja riisuttiin aseista tiiviillä puolustuspelillä.

– Tiedettiin jo ennen peliä, että vastustajilla olisi vaarallinen ja voittava joukkue viime kaudelta. Ainahan se on hienoa pelata tuttua jengiä vastaan, entistä seuraansa vastaan hienon ottelun pelannut Simanovskiy totesi.