Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Kovin satsauksin uuteen kauteen – ”Haluamme rakentaa jotain, josta moni harrastejoukkue ei osaa edes haaveilla”

Muukin kuin laajalti ihastusta herättänyt varustekärry on niittänyt mainetta ja imua karhunuttuun ennennäkemättömällä tavalla. Niinpä kauteen lähdetään kahden joukkueen voimin ja stadiliigan lisäksi arktiset karhut dominoi myös harrasteessa. Vaikka joukkueenjohdon puhelimet pirisevät edelleen taukoamatta, päätettiin pelaajavahvuus vakiinnuttaa 40 tienoille ja optimaalisessa kankkusessa kaukalossa liukuvilla konkareilla onkin ollut vaikeuksia edes tarkentaa katsettaan ohi kiitäviin parikymppisiin.

Tuplaus lienee siis oiva teema ja rosterin sekä joukkuemäärän tuplaantuessa myös toinen jäävuoro ja ekstra kuivuri ovat luonnollinen jatkumo, sillä maailmanluokan puitteista ei tingitä. Tuplausteemaa noudattelee myös massiivinen työmäärä, jonka sikariporras lakeijoineen tekee varmistaakseen, että organisaatio viedään tällä kaudella täysin uudelle levelille. Kaukalossa pitkälle viety tyylikkyys on kauden edetessä nähtävissä myös askin ulkopuolella, kunhan vakosamettiset trumpettihousut vaan saadaan täsmäämään värimaailmaan.

”Haluamme rakentaa jotain, josta moni harrastejoukkue ei osaa edes haaveilla. Toiminnan laadukkuus ja ylpeys pelaajistoomme kuulumisesta on meille tärkeimmät asiat”, kiteyttää pääpäsmäri Korhonen, pitäen silti tarkemmat visiot visusti omana tietonaan… tosin virneestä päätellen niitä on, paljon!

Vaikka tuplattu on kuin Kaustisen teboililla, on White Bears Helsinki edelleen yksi joukkue, yksi perhe. Vaikka kopissa joutuu/pääsee mittailemaan taas uusia varsia, on jokainen tuore tekijä ja vanha jarru ylpeä samasta logosta, kantaa sitä nutussaan millä tasolla tahansa.