Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

WBH heräsi liian myöhään – pisteet matkasivat Tuusulaan

Peliin valmistautuminen epäonnistui täysin ja se näkyi lopulta myös tulostaululla.

En tiedä mitä White Bearsin hulppeassa pukukopissa oli tapahtunut ennen kiekkonäytelmän alkua, mutta kaukaloon luisteli äärimmäisen vaisu ja flegmaattinen joukkue.

Arktiset karhut eivät olleet valmiita kamppailemaan ja taistelemaan voitosta. Jos keskiviikkona Myyrmäessä startti peliin oli erinomainen, niin nyt sama taisteluilme ja tahtotila oli tipotiessään.

Ottelun ensimmäinen erä oli WBH:lta täysi fiasko. Arktiset karhut saivat alusta saakka hyökkäyspäässä tilanteita aikaiseksi, mutta jääkiekkoon kuuluu myös olennaisesti puolustuspelaaminen – tällä kertaa se oli isänniltä halutonta ja luokantonta.

Voittoputkessa porskuttava TuusKi pelasi fiksusti ja kuritti vastahyökkäyksistä kovalla prosentilla. Vierasjoukkue vastasi ottelun neljästä ensimmäisestä osumasta. Läpi kauden toiminut hyökkäystrio Juhamatti Pukka-Mikko Mannonen-Teemu Lipasti oli jäällä peräti kolmesti sarjakärjen juhliessa maalia.

Toisen erän aikana WBH rupesi pelaamaan joukkueena yhtenäisemmin ja peli tasoittuikin. Valmentajavelhona toiminut Petri Korhonen sekoitti kentällisiä ja se herättikin kotijoukkueen taistelemaan.

Kolmas erä oli jääkarhupaidoilta ylivoimaisesti parasta tekemistä. Kapealla materiaalilla operoinut TuusKi väsähti ja hallinta siirtyi täysin WBH:lle. Maali kerrallaan karhupaidat kuroivat eroa, mutta sarjapisteisiin asti kirivaihde ei riittänyt.

Karhupaitojen tehopelaajina hääräsivät: Jani Häkkinen (2+0), Miikka Kettunen (1+1) ja vauhtikone Joni Jouhkimainen (1+0).

Sarjanelonen WBH pelaa viimeisen runkosarjaottelunsa harrastesarjassa keskiviikkona 29. maaliskuuta. Tuolloin vastaan asettuu pisteen päässä niskaan hengittävä HAHO.

Panosta ei Tikkurilan sähköisestä keskiviikkoillasta tule puuttumaan, sillä kupletin juoni on varsin yksinkertainen: tulos tai ulos, do or die. Voitolla WBH pelaa harrastesarjan pudotuspeleissä, joten tule antamaan tukesi arktisille karhuille tuolloin. Kiekko tippuu jäähän lepakkovuoroaikaan klo 22.