Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

WBH-F taisteli vierasvoiton – Rautakoski huikea tolppien välissä

Bad Company–WBH-F
1–6 (0–2, 0–1, 1–3)

 

1. erä

White Bears Helsinki lähti Stadi-liigan A-sarjassa pesemään kasvoja rökäletappion jälkeen. Karhupaidat tulivat torstai-illan kiekkonäytelmään hyvällä työmoraalilla ja kulmahampaat teroitettuna. Tikkurilan kapeassa kaukalossa tila ja aika olivat vähissä läpi illan, joten maalinedustapelaamisen merkitys korostui. WBH aloitti kamppailun terävästi ja neljän tehopisteen iltaa viettänyt Samuel Sjöman napautti vain 14 sekunnin pelin jälkeen 1–0-johto-osuman. Karhupaidat kuluttivat jäähypenkkiä runsaasti, mutta maalivahti Abel Rautakosken johdolla itähelsinkiläisvieraat selvittivät kiperät paikat. Avauserän loppuun upean ottelun pelannut juonikas konkarihyökkääjä Juha Nylund iski taukolukemiksi 2–0.

2. erä

Toisessa erässä molemmilla joukkueilla oli hallintahetkensä. Bad Company pääsi useisiin pitkiin hyökkäyksiin, mutta WBH puolusti keskustaa riittävän hyvin. Tolppien välissä Abel Rautakoski otti useamman paraatipelastuksen. WBH:n tulikuuma ykkösketju Juha Nylund (2+2)-Jani Häkkinen (0+4)-Samuel Sjöman (2+2) teki jälleen tuhoisaa jälkeä, kun lättymestari ”Papi” Nylund naulasi maalin edesta tilanteeksi jo 3–0. Tuomarilinja oli tarkka ja karhupaidat ottivat toisenkin vartin aikana liikaa jäähyjä, mutta alivoima oli tällä kertaa loistavalla tasolla ja ehkä vähän onneakin oli mukana. WBH:lla oli muutamat hyvät tontit lisätä johtoa, kun se pääsi toisen erän aikana pelaamaan kahden miehen ylivoimalla. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 3–0.

3. erä

Kolmas erä noudatti tuttua kaavaa: Bad Company painosti ja sai pitkiäkin hyökkäyksiä aikaan, mutta WBH taisteli, puolusti tiiviisti ja iski tehokkaasti vastaiskuista. Samuel Sjöman peippaili tyylikkäästi 4–0-johtolukemat kolmannen erän alussa. Tämän jälkeen isäntien selkäranka sanoi poks, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Bad Company onnistui rikkomaan kuparisen, mutta WBH kuittasi nopeasti Mikko Mannosen kauden avausosumalla. Loppulukemat 6–1:een puolestaan viimeisteli alivoimalla tyhjään rysään pikkumustan laittanut Lauri Lehtimäki, joka onnistui heti WBH-debyytissään maalinteossa. Kovan koko joukkueen taistelun, Rautakosken maagisten torjunnoiden ja tehokkaan ykköskentällisen johdolla upea tasonnosto ja tärkeä paluu voittokantaan karhupaidoilta.

Ottelun ratkaisu:

Koko joukkue oli asialla alusta loppuun. Jokainen pelaaja laittoi itsensä likoon ja hyvä joukkuehenki paistoi läpi. Abel Rautakoski oli huikea tolppien välissä ja antoi pelastuksillaan vieraille mahdollisuuden onnistuneeseen ryöstöretkeen. WBH:n ykköskentällinen oli todella hyvällä pelipäällä ja tähän otteluun kasattu hyökkäystrio löysi heti toisensa. Edelleen karhupaitojen jäähymäärä on liian suuri, mutta tällä kertaa alivoima toimi hyvin ja kroppaa laitettiin likoon. WBH oli molemmissa päissä vahvempi joukkue maalien edustoilla. Numerot saattavat tällä kertaa mairitella karhupaitoja, sillä helpolla ei kaksi pistettä Itä-Helsinkiin lähtenyt. Aina ei WBH:n peli ollut kauniin näköistä, mutta tyylipisteitä ei tässä lajissa jaeta. Joka tapauksessa upea koko joukkueen vierasesitys ja tästä on hyvä jatkaa.

Maalivahdit:

Jussi Liftender, Bad Company 8+9+8=25
Abel Rautakoski, WBH-F 12+15+15=42

WBH-tähdistö:

⭐⭐⭐ Abel Rautakoski, 42 torjuntaa

Voittoprosentti kahden pelatun ottelun jälkeen tasan sata, eikä selän taakse ole mennyt kuin kaksi kiekkoa. Useita huippupelastuksia ja vakuuttavaa torjuntatyöskentelyä. Kerrassaan suvereeni esitys.

⭐⭐ Samuel Sjöman, 2+2

Pääsi maalin makuun jo viime ottelussa ja pelasi pirteästi myös silloin. Nyt siirto ykkösketjuun ja heti neljän tehopisteen ilta. Liukasliikkeinen ja näppärä hyökkääjä tehtaili kaksi upeaa maalia, mutta työmoraali oli myös ensiluokkaista. Kemiat ketjukavereiden kanssa löytyi välittömästi.

⭐ Juha Nylund 2+2

Koko ykkösketjulle kuuluisi jakaa tähtiä. WBH:n konkarihyökkääjä ja lättymestari oli pelipäällä. Sivalsi maalin edestä kaksi nättiä osumaa. Tuttuun tyyliin syötöt napsahtelivat lapoihin ja vastustaja sai ihmetellä numero 81:n kunnioitusta herättäviä professorimaisia siirtoja.