Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Sisuuntunut WBH vakuuttavaan voittoon – Kotijoukkue oli erittäin hyvällä ilmeellä

Edellisessä ottelussa vastaantulijaksi jäänyt White Bears oli saanut videovalmentajalta kattavan paketin analysoitavaksi ja tallennetta totisesti hinkattiin. Vaikutti siltä, että iso osa karhukölväreistä oli vaihtanut internetin tarjoaman aikuisviihteen toisenlaisen liu’un tapittamiseen, sillä niin pieniin nyansseihin saatiin yksi jääkiekko-ottelu pilkottua. Mensan jäsenenä Tuovila löysi Maolista tarvittavat kaavat vaihtojen pituuksien suhteuttamiseen hävittyihin kaksinkamppailuihin ja Manninen keskityi lähinnä arvostelemaan kanssapelaajien takapuolia. Yhtä kaikki, toimii erittäin hyvänä herätyksenä kun näkee itsensä HD-laatuisena liukuvan selkä pystyssä takakarvauksen sijaan.

Onneksi kurssin kääntämiseen tarjottiin mahdollisuutta jo sunnuntaina kun vieraaksi Vuosaari Gardeniin saapui kärkikamppailussa tiiviisti mukana oleva KlaPa. Kotikoloon marssikin päättäväinen lauma vaaleaturkkisia saalistajia ja revanssi alkusarjan tappiolle maistuisi totisesti tähän saumaan. WBH:n vemppaosaston mittavuudesta kertoo hyvin se, että hallilla pyöri toimitsijoiden lisäksi jos jonkinmoista kuvaajaa ja kengänkiillottajaa. Tosin jos Pappa Nylundin osumatarkkuus on samaan luokkaa kameralla kuin mailanvarressa, lienee sama pitää linssinsuojus suosiolla paikallaan.

Ensimmäiset vaihdot näyttivät selvästi, että kotijoukkue oli erittäin hyvällä ilmeellä ja raikkaalla jalalla liikkeellä. WBH sai jatkuvasti pitkiä hyökkäyksiä vieraiden päätyyn ja vakuuttavasti pelanneet puolustajat nakersivat taitavien KlaPa-hyökkääjien itseluottamusta voittamalla lähes kaikki 1vs.1-tilanteet. Hurjaan maalivireeseen äitynyt Supponen konkretisoi isäntien hallinnan viimeistelemällä johto-osuman ja kultaranne Tuovilan räväyttäessä hetkeä myöhemmin tavaramerkkinsä matemaatikon tarkkuudella takakulmaan, mentiin ensihuilille kotijoukkueen ansaitussa 2-0 johdossa.

Toinen erä noudatti pitkälti edellisen kaltaista kaavaa kotijoukkueen puolustuksen pelatessa erinomaisesti. Vierailta löytyi taitoa ja luisteluvoimaa mutta häkellyttävän vakuuttavasti pelannut pakisto piti taitoniekat pois parhaalta sektorilta, torjuntavuorossa olleen Lipsosen hoitaessa oman osuutensa myös eleettömästi. Kun Tuovilan putoava lehti löysi tiensä vieraiden pömpeliin, oli vaikea kuvitella, että ihailtavan yhtenäisesti pelannut karhulauma päästäisi vieraita enää iskuetäisyydelle.

Kolmannessa erässä kotijoukkue malttoi jatkaa omaa peliään eikä tyytynyt puolustamaan. Sitoutunut karhulauma ei antanut KlaPalle mahdollisuutta kiriin ja tuntureilla susien kasvattaman Supposen illan toinen sinetöi loppulukemat 4-0. White Bearsin puolustusta ja maalivahtia ei kylliksi voi hehkuttaa, sillä nollan pysyminen sarakkeessa ei tänään ollut vastustajien huonoutta.

Raitapaidoilla ote vähän lipsui muutamaan otteeseen ja aina ei tiedetty montako ukkoa pistetään boksiin ja montako jäälle. Kokonaisuudessaan hyvin vislattu, mutta ei ihan täyttä arvosanaa. Kaksi karhunvatukkaa kolmesta.