Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Rautakoski nollasi Kurkot: ”Fiilikset ovat katossa ensimmäisestä nollapelistä”

White Bears Helsinki nappasi harrastesarjassa jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi kotikaukalossa Kurkot maalein 3–0 (0–0, 1–0, 2–0).

Viihdyttävän, vauhdikkaan ja tasaisen kiekkonäytelmän sankariksi nousi upean nollapelin torjunut Abel Rautakoski.

– Fiilikset ovat katossa ensimmäisestä nollapelistä. Ja kun se ei kuitenkaan tullut ihan helpolla, WBH:n luottotorjuja Abel Rautakoski kertoi taiston tauottua.

Samoista sijoituksista arktisten karhujen kanssa taisteleva Kurkot antoi todella kovan vastuksen. Myös tuomarit selvisivät iltapuhteesta mainiosti, sillä linja oli erinomainen ja miehestä sai ottaa mittaa ihan tosissaan – mutta reilusti.

Vuosaaressa nähtiin siis harrastekiekkoa parhaimmillaan ja taitava WBH sai tehdä täyden työn sarjapisteiden eteen. Molemmilla joukkueilla oli omat hallintahetkensä.

– Matsin tärkeys ja vastustajan taso kun tiedettiin, niin sai hyvää latausta peliin. Varusteongelmista huolimatta latautuminen onnistui ja pelaaminen tuntui hyvältä. Ensimmäisessä erässä tuli vetoja ja pääsi hyvin rytmiin mukaan, Rautakoski kuvaili kamppailua maalivahdin näkövinkkelistä.

Karhupaidoilta maaliverkkoja heiluttivat, puolustaja Samu Simola (1+1) upealla rannelauksella, kapteeni Petri Korhonen (1+0) ja tyhjiin loppuniitin viimeistellyt työmyyrä Tomi Paananen (1+0).

WBH:lla on edessään härkäviikko, sillä harrastesarjassa karhupaidat pelaavat sekä torstaina että perjantaina alkusarjan viimeiset ottelunsa.

Stadiliigassa WBH päättää oman urakkansa alkusarjan osalta perjantaina Paloheinässä ja sunnuntaina kotikaukalossa.