Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Papan potku liikaa lempeille karhuille

Vikinä epäonnistuneesta valmistautumisesta on jo kärsinyt enemmän kulutusta kuin valtaosa Touch d’Andrén farkkumallistosta (https://www.touchdandre.fi/). Sen taakse on tosin yhtä turha piiloutua kuin muidenkaan väsyneiden tekosyiden, sillä tänään Team Pappa ei jättänyt jossitteluille sijaa pitäen kenttätapahtumat näpeissään täydet 60min.

WBH sain jalkeilleen vain 4 pakkia, eikä Papan liukkaat häkkipäät antanut näille hetken rauhaa puuskuttaa vaan haastoivat raikkaalla jalalla läpi ottelun. Vaikka ensimmäinen erä olikin tasaista vääntöä, oli kotijoukkue jatkuvissa vaikeuksissa Pappojen hyökkäyspään paineen alla. Tämä reumaisempi rypäs piti muutenkin viisikkonsa niin tiiviinä, että karhulauma alkoi pelin edetessä olla hieman hämillään lähes täydellisestä aseettomuudestaan. Ensimmäisen erän jälkeen kaikki oli vielä tarjolla tilanteen ollessa 0-1.

Toisessa erässä karu totuus alkoi valjeta yhä selvemmin kun WBH yritti puskea väkisin Pappojen alueelle. Tämä avasi vikkelille nuorille tilaa vastahyökkäyksiin, eikä mikään puolustus kestä sellaista ylivoimahyökkäyksien sikermää. Isäntien turhautuminen alkoi näkymään entisestään lisääntyneenä kurittomuutena ja Papparaiset kiittivät iän tuomalla arvokkuudella, takoen pari maalia hölmistyneiden nallukaisten turhista menetyksistä. Toisen kolmanneksen jälkeen taululla karusti 0-3.

Erätauolla oli otettava äärimmäiset keinot käyttöön ja ketjulotolla haettiin suoraviivaisuutta hyökkäyksiin. Tuore maalilaulu pärähtikin ämyreistä heti erän alussa kun lihaosaston suora hyökkäys toi valkoiset karhut taas saalistusetäisyydelle. Paria jäähyä lukuunottamatta Pappa ei kuitenkaan antanut mitään mahdollisuutta kunnon kiriin vaan kaunisteli väsyneen karhupuolustuksen kustannuksella taululle lukemat 5-1.

Suuria tunnekuohuja ei tänään nähty, joten tuomarit pääsivät suhteellisen helpolla

Ammattiylpeytemme vuoksi emme alennu vertaamaan vieraiden nuorisotrioa ankkakolmosiin tai tuoreisiin junnumestareihin, mutta kentän dominoinnin myötä vitjan merkitys joukkueelleen hipoo samaa mittapuuta.

Suuria tunnekuohuja ei tänään nähty, joten tuomarit pääsivät suhteellisen helpolla. Linja piti läpi ottelun, joten ansaitut kehut ja täydet kolme karhunvatukkaa raitapaidoille.