Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Niemi upotti Lahnat trillerissä – Vastustaja tuli hyvällä jalalla

White Bears Helsinki nappasi maukkaan vierasvoiton ja tärkeät kaksi pistettä Lahnojen vieraana Stadiliigan jännitysnäytelmässä Myyrmäessä.

Hankalan startin jälkeen WBH vei pidemmän korren dramaattisten vaiheiden jälkeen maalein 6–8 (4–1, 2–4, 0–3).

Nälkäiset karhupaidat aloittivat ottelun heikosti, mutta pisteputkeaan neljän ottelun mittaiseksi kasvattanut helsinkiläisorkesteri ryhdistäytyi kamppailun edetessä.

– Ei oltu valmiita, kun kiekko tippui jäähän. Vastustaja tuli hyvällä jalalla. Meille tuli alkuun merkkausvirheitä ja huonoja ratkaisuja kiekon kanssa. Uskottiin kuitenkin omaan tekemiseen ja saatiin ne tarvittavat maalit tehtyä, WBH:n valmentaja Petri Korhonen sanoi taiston tauottua.

lahnat-wbh_2

Arktiset karhut eivät saaneet parasta irti todella huonokuntoisella jäällä. Vähän heikommallakin esityksellä mukaan tarttui kuitenkin arvokas pistepotti.

– Saatiin tosiaan nihkeä startti peliin, mutta sisuunnuttiin ja käännettiin ottelu. Se on hyvän joukkueen merkki, että saimme kasattua itsemme uudelleen, neljän tehopisteen iltaa viettänyt puolustaja Tom Wester (2+2) kertoi.

Aktiivisesti hyökkäyksiä tukeva tehopuolustaja Wester on nakuttanut kuudessa ottelussa tehot 3+7.

– Kun pysyisi vain terveenä, niin voisi auttaa joukkuetta vielä enemmän niin hyökkäys kuin puolustussuuntaankin. Hyvät kaverit vierellä, niin pisteitäkin tulee aina silloin tällöin, Wester totesi.

Karhupaidoilta maalinteossa onnistuivat Westerin ja voittomaalin veivanneen Niemen (1+1) lisäksi myös mailataituri Aleksi Meriluoto (1+4) ja toisessa peräkkäisessä ottelussa kypärätempun paukuttanut, vauhtikone Joni Jouhkimainen (3+1).

Sarjakakkonen WBH pelaa seuraavan ottelunsa Stadiliigassa 2. joulukuuta Paloheinässä MD Alumnia vastaan.