Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

MD Alumni riepotteli aseettomia karhuja

Hyvästä nosteesta nauttiva WBH lähti jahtaamaan toista vierasvoittoaan Paloheinään, jossa vastaan asettui jo takavuosilta tuttu MD Alumni. Pelaajien saapuessa hallille oli huolto jo sisustanut koppiin uutuuttaan hohkavat nutut ja IT-osasto viritteli kameroitaan livestreamia varten. Kun MahtiSoirot tiedettiin erittäin laadukkaaksi ryhmäksi, oli perjantai-illaksi luvassa huumaa ja hurmosta.

Ensihetket mentiin tasaisesti ja molemmat saivat pienet rumbat hyökkäysalueelle. Tulostakin syntyi varsin nopeasti kun Alumni hyödynsi siirretyn rangaistuksen ja nappasi johdon. Vain puoli minuuttia edellisestä ja isännät rankaisivat uudestaan valkokarhujen lepsuilusta. Vain 3.30 digitaaleissa ja kaksi perässä… ei ihan se alku, josta ennen peliä kopissa puhuttiin. Tärkeä kavennus saatiin suorasta hyökkäyksestä kun maestro Tuovila räväytti ranteella tutusti takakulmaan. Murakat Meisselit hyydyttivät kuitenkin arktisten karhujen orastavan momentumin vääntämällä YV:llä taukojohdoksi 3-1.

Iso teema toiseen erään oli huolellisuus, sillä käytännössä kaikki vastustajan maalit olivat lähteneet omista virheistä tai lepsuilusta. Iso karhu murahtikin heti ensimmäisellä minuutilla kun pari peliä huilannut Korhonen viimeisteli kavennuksen Tarion esityöstä. Kotijoukkueen laadukas karvaus ja tiivis viisikko kuitenkin vesitti toistuvasti vieraiden organisoidun pelinavauksen eikä kirihurmosta saatu päälle, muutamia oppikirjamaisia hyökkäyksiä lukuunottamatta. Pakkien jouduttua usein ahtaalle ilman hyökkääjien riittävää jeesiä, pääsi Alumni riistojen kautta hyville tonteille kontiokassari Tiusasen maalille. Yksi näistä tuottikin tulosta ja kolmanteen erään lähdettiin taas kaksi perässä tilanteen ollessa 4-2.

Viimeinen osio kiteytti osuvasti koko pelin kuvan. Kapeammalla rosterilla operoineella SuurSuonikkailla riitti jalkaa ja voimaa vääntää kulmissa kun vierailevat mesikämmenet alkoivat aseettomina tyytyä kohtaloonsa. Isännät viimeistelivät rumat loppulukemat 8-2, jotka alleviivaavat ainakin vieraiden kelvotonta asennetta. Paremmasta joukkueesta ei ollut tänään epäselvyyttä mutta Paloheinän paikallisessa tehtyjen pika-analyysien perusteella asenne kulmissa ja maalien edessä on syytä parantua jos mielii pisteille vielä tulevissa mittelöissä.

Tuomarikaksikko välttyi tänään suuremmilta tunnekuohuilta ja kenttäpsykologin sijaan saivatkin toimittaa lääkintämiehen virkaa yhden sijoiltaan menneen olkapään operoinnissa. Saattoi joku vihellys olla helpohko mutta anteeksikin annettiin, joten tokkopa kukaan kiistää kolmen karhunvatukan oikeudellisuutta.