Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Lennokas paluu kotijäälle – tyrmäsi kotikaukalossa Morrisonin

Arktiset karhut pelasivat Vuosaari Gardenissa tasapainoisen ja ehjän kiekkopelin. Voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, kun luisteluvoimaisempi WBH rummutti tasaisesti kolmella ketjulla, ja ratkaisijoita nousi esiin laajalla rintamalla.

– Lennokas paluu kotijäälle. Kolmella vitjalla liikku putki hyvin ja vastustajalla oli pahoja vaikeuksia päästä omista pois. Ansaittu voitto, maalinteossa onnistunut WBH:n luottopelaaja Juha Supponen kertoi taiston tauottua.

Neljänneksi sarjassa nousseen WBH:n maaleista vastasivat sunnuntai-illan kiekkonäytelmässä: Jerry Jallinoja (1+0), Mark Simanovskiy (1+1), Mikko Mannonen (1+1), Petri Korhonen (1+1), Tomi Paananen (1+1), Juha Supponen (1+0) ja Samu Simola (1+0).

Kesken ottelun puolustajan paikalta hyökkääjäksi siirtynyt Supponen on pelannut läpi kauden pirteästi.

– Paljon on kilometrejä lasissa eri lajeissa, mutta pelit se kun paranee. Kaksi jäätä viikossa, ja treeneissä Stadiliiga-pelaajia vastassa. Joulun tshekkinivunenkin on parantunut, Supponen sanoi.

WBH:n kausi jatkuu harrastesarjassa lauantaina, jolloin jääkarhupaidat matkustavat Konalaan HeKan vieraaksi.

– Harrasteessa on todella hyvä meininki joka kerta. Äijät nauraa ja ei malta tulla jäältä vaihtoon. Pitkä kevät on tulossa, Supponen totesi.