Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Karhut tyytyväisiä kotivoittoon harrastesarjassa – ”Tulihan se sieltä!”

WBH-F – PiTa 10-3 (2-0, 4-0, 4-3)

White Bears nappasi harrasteen alkusarjan avausvoittonsa kotiyleisön riemuksi, kun se onnistui kaatamaan Pitäjänmäen Tarmon lukemin 10-3. Nälkäinen karhulauma ei jättänyt ottelussa mitään sattuman varaan, vaan hallitsi peliä mielin määrin alusta saakka. Paikalla saapunut yleisö sai rahoilleen vastinetta, kun kotijoukkue myllytti väkevästi pitkiä hyökkäyksiä antaen vastustajalle vain kourallisen maalipaikkoja.

WBH löi pelin alkutahdit heti ottelun avausminuuteilla, kun se pääsi 2-0 johtoon viidessä minuutissa. Maaleista vastasivat väkevää alkukautta tahkoava Tuomas Mulo ja hattutempun ottelussa viimeistellyt Jani Häkkinen. WBH laukoi kohti maalia kahdessa ensimmäisessä ottelussa 16 & 18 kertaa. Nyt se laukoi kohti maalia avauserässä peräti 17 kertaa. Vielä avauserän PiTan maalivahti onnistui kuitenkin pitämään luvut tasaisena ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 2-0 johdossa.

Toisen erän alkuminuuteilla Valkoiset Karhut löivät isompaa vaihdetta silmään ja tekivät nopeasti neljä maalia. Maaleista valtaosa syntyi irtokiekoista maalinedustalta. Otetut mustelmat eivät siis menneet hukkaan, kun poikkaria maalinedustalla jakaneille puolustajille päästiin hymyilemään maalien jälkeen. 6-0 tilanteessa tunteet ottivat hetkeksi pelissä liian suurta roolia ja kummallekin joukkueelle jaettiin penaltia tiuhaan tahtiin. Erän lopussa ei kuitenkaan enää lisämaaleja nähty.

Viimeisessä erässä nähtiin vielä peräti 7 maalia, kun kotijoukkue osui neljästi ja PiTa:kin kolmesti. Nollapeliin olisi ollut ottelussa kaikki saumat, mutta vastustajalle annettiin helppoja maaleja räikeiden virheiden seurauksena.

Voiton mahdollisti iso tasonnosto, jonka jokainen pelaaja teki edellisiin peleihin verrattuna. Voiton eteen oltiin valmiita paiskimaan hommia ja se näkyi voitettujen 1 vs 1 tilanteiden määrässä. Joukkueen avauspelaaminen toimi maliikkaast, samoin keskialueen ylitykset sujuivat vauhdikkaasti. Päätypeli jauhoi tehokkaasti maalipaikkoja ja maaleja. Ottelun torjunnat kirjattiin lopulta lukemin 13-35.

Palkitut karhut illalta:

⭐⭐⭐ Jani Häkkinen (3+1)

Joukkueen ykkössentteri pelasi huimalla tasolla koko ottelun. Pohkeet olivat dynamiittia ja vastustajalla oli suuria vaikeuksia pitää häntä kurissa. Otti joukkueen harteilleen ja siitä palkinnoksi teki hattutempun. 8-1 maalia edeltänyt upea jalkakynä haltuunotto jäi yleisön mieleen ottelun hienoimpana yksilösuorituksena.

⭐⭐ Tony Träff (1+2)

Oivaltava kiekollinen puolustaja oli elementissään. Lensi pariin otteeseen vaarallisesti jäänpintaan, mutta niistä toettuaan dominoi jäällä. Avaukset löysivät vapaita lapoja ja Pavel Datsyuk tyyliset vartaloharhautukset saivat vastustajan karvaajan näyttämään hölmöltä. Palkintona väkevästä pelistä kolme tehopistettä ja sankarin viittaa voidaankin huoletta sovitella tämän pakkikolossin leveille harteille.

Miikka Kettunen (2+1)

Joukkueen agitaattori pelasi kenties WBH historiansa parhaimman ottelun. Sai vastustajan maalivahdin sortumaan likaiseen mailapeliin heti avausvaihdossa ja kirjautti pelissä peräti kolme tehopistettä. Maalit olivat seurausta pelottamasta maalinedusta pelaamisesta. Pelasi kiekolla varmasti ja jakeli oivaltavia syöttöjä. Sai tekemästään työstä ansaitsemansa palkinnon.