Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Gladiaattorit valkoisten karhujen kitaan

Vihdoinkin läpsyttelyt oli läpsytelty ja päästiin tosipelien kimppuun. WBH:n osalta jatkosarja starttasi todellisella herkkupalalla, kun kestitettäväksi Vuosaari Gardeniin saapui alkusarjan suvereenisti harjannut Gladiators. Huolestuttavan harva karhunköriläistä oli hakenut itseluottamusta yöstä edellisenä iltana mutta totutun kenttätasapainon ylläpitämiseksi oli muutama sitten marinoinut pohkeitaan muidenkin edestä.

Tasainen erä lopulta isännille paremman viimeistelyn turvin 2-1

Kinkerit lähti tasaisesti liikkeelle ja molemmat pumput pääsivät esittämään tavaramerkkejään. WBH:n hyökkäyspään liike tuotti jatkuvia vaikeuksia Gladiaattoreiden puolustukselle mutta vieraat pääsivät usein iskemään vaarallisesti vastaan. Ylivoimaakin tarjottiin tasaisesti ja luokattomat purut molemmissa päissä suorastaan tyrkyttivät tehoja YV-yksiköille. Tasainen erä lopulta isännille paremman viimeistelyn turvin 2-1.

Toiseen erään WBH tiivisti selvästi viisikkoaan ja järkeisti karvausta, eikä Gladiaattorit päässeet enää iskemään harppuunoillaan. Liekö tästä syystä Kallion kölvien pelikirja seonnut kohtalokkaasti ja Valkoinen Karhu, tuo aatelinen saalistaja, haistanut pelon. Lopulta kotijoukkueen rumputulen tuottaessa toiseen erään kaksi pömpeliä eikä toisessa päässä saatu syylää verkkoon, oli asetelmat päätöserään vähintäänkin kutkuttavat.

Viimeinen kolmannes ei lopulta tarjonnut pelillisiä hienouksia eikä voitosta voittoon marssineelta pataljoonalta nähty odotettua kiriä. Vierasjoukkueen vedot tuppasivat kumahtaa komeasti laseihin tai maagisesti pelanneen karhukassarin hellään huomaan. Pienet parranpärinät ja turha tiputanssi taisivat olla ainoat raportoinnin arvoiset tapahtumat kolmannesta erästä, joten erittäin väkevä ja ehjä esitys WBH:lta toi lopulta 4-1 voiton ennakkosuosikki Gladiatorsista.

Erityiskiitos illan tuomarikaksikolle.

Hankalia tilanteita ja mutinaa nähtiin molemmista leireistä mutta kekkerit pysyi hyvin hanskassa. Kolme karhunvatukkaa, ehdottomasti!