Valikko

Sarjataulukko

[sjlSarjataulukko statgroupid=’6851′ tblclass=’liigataulu’ type=’small’]

Arktisten karhujen herruus jaossa Vuosaaressa

WBH sai taas jalkeille täydet kolme vitjaa, joten valmennusryhmällä oli oiva mahdollisuus lepuuttaa puolikuntoisia. Tällä kertaa Vuosaari Gardeniassa vierasjoukkueen asemassa olleella WBH:lla oli vain 48h edellisestä mittelöstä, joten etenkin henkinen palautuminen ison voiton jälkeen oli kopissa tapetilla. Valmistautumisesta, tai sen puuttumisesta, oli jo aistittavissa lievää fleguilua. Rotsi tuskin rehotti levällään mutta kopin vaisu tunnelma ja focuksen karkailu näkyi lopulta karulla tavalla kaukalossa.

HIB:lla oli jalkeilla kaksi kenttää, joten nyt olisi ollut vieraiden sauma hyödyntää hyvää liikettään, mutta alusta asti mentiin mukaan kotijoukkueen verkkaiseen tempoon. Eipä tarvinnut kauaa läpsytellä kun saatiin esimakua tulevasta HIB:n siirtyessä johtoon jo avausminuutilla. Jäiset karhut puhkoivat valkoisten heimolaustensa repaleista viisikkoa miten tahtoivat ja hyökkäyspään taitoa kotijoukkueesta löytyi tänään yllin kyllin. Toki WBH:lla oli paikkansa ja parin eteen annetun pömpelin jälkeen alettiin vähän heräilemään. Lopulta ensimmäisen erän jälkeen oltiin kannassa numeroiden ollessa 3-2.

Edes tulikivenkatkuiset voimasanat kapteenistolta eivät siivittäneen White Bearsia saalistusmoodiin vaan kenttätapahtumat pysyivät isäntien näpeissä toisessakin erässä. Kotijoukkueen taitavat hyökkääjät, yhden maestron johdolla, olivat alati vaarallisia. WBH vyörytti toki hyökkäyksiään ja laatutonteillekin päästiin mutta omiin ei enään potku, tai kiinnostus, tänään riittänyt. Puolimatkan krouvissa roikuttiin vielä mukana 5-3 mutta toisella erätauolla taululla oli jo koruttomat lukemat 7-3.

Ollaan taas maan pinnalla, jossa virsut on syytä pitääkin, sillä kuokkaan tulee jos ajatus karkaa

Kolmannessa mentiin tasaisissa merkeissä ja WBH alkoi saada enemmän ja enemmän kiekkoa maalille. Kotijoukkueen kassari pelasi kuitenkin mainiosti eikä pompuistakaan saatu apuja tänään. Turhautuminen alkoikin sitten näkyä yltyvänä mussuttamisena ja huuteluna, vaikka oltiin itse nalleja karhujen kinkereissä. Molemmat namutteli kolmannessa kertaalleen, joten kunnia ja pinnat Ice Bearsille 8-4. Ollaan taas maan pinnalla, jossa virsut on syytä pitääkin, sillä kuokkaan tulee jos ajatus karkaa. Olkoon siinä tämän tarinan oppi.

Tuomaristolle kiitos paikallaolosta. Karhunvatukoita ei valitettavasti herahda yhtä enempää. Kunniaksenne mainittakoon, että tuomiot lienee menneet jokseenkin tasan.